I’m Alive!

november 9, 2015

Jag har trott att bra ljud kan fås med en iPhone och de standardhörlurarna som följer med densamma. Jag har suttit där på bussen och trott att det är så här det ska låta, inte mer med det.

Men ack så fel jag haft.

Hörlurar

För någon dag sedan så gjorde jag något lika ovanligt som oväntat; jag impulsköpte nya hörlurar. Hörlurar och hörlurar, in-ear var det visst, vilket tydligen ska vara väldigt bra och stänga ute buller så man slipper höra allt tjatter på bussen och vara lite i sin egen värld för en stund.

Bussen ja, det är där jag tillbringar större delen av mitt musiklyssnade, och då jag (troligen) åker mer buss än mellanmjölks-Svensson så blir det någon timme per dag. Och då vill man ha kvalitetstid, inte få känslan av att man tvångslyssnar på någon obehaglig tysk Wassberg-rock när man egentligen lyssnar på en finstämd gitarr och en röst som man inte skulle fått köpa ens om man erbjudit en skjorta med gyllene knappar.

Att jag inte kommit på att jag i flera år suttit och lyssnat på ett innehållslöst ljud som skulle varit lika platt som en pannkaka om jag hade fått för mig att  lägga ned det på golvet, är inget annat än genant. Jag måste nästan säga förlåt till mig själv och ursäkta mina öron. Men det som är gjort är gjort, nutid är nutid och framtid är framtid, så nu ska vi bara tänka framåt och på hur otroligt skön känslan att sväva på moln är. Kort sagt…

.. I’m Alive!Dela artikel:
Twitter  •  Facebook  •  Google+  •  Email