Du och jag

november 8, 2015

Vi hörde liksom ihop, Vanilla Coke och jag. Ända tills jag en dag för några år sedan skulle köpa min dagliga dos av denna gudomliga dryck, och insåg att den plötsligt hade lämnat mig, hade vi två varit ett. Sedan dess har jag suttit här, som en tonårsflicka som misst sin pojkvän, och undrat varför det blev som det blev. Vad hade jag gjort fel? Vad skulle jag gjort annorlunda? Vad ska jag göra nu? Frågorna var många, och de har jag grubblat på – ända tills idag.

Vanilla Coke

För idag så återförenades vi, Vanilla Coke och jag. Känslan var så speciell att jag inte ens kommer att försöka beskriva den. Efter år av grubblande och sorg så kan jag äntligen glömma det som varit och titta framåt. Jag behöver inte vakna upp varje morgon och tänka på en misst vän, utan istället krama om den, förtära den, älska den.

Du och jag Vanilla Coke, du och jag.Dela artikel:
Twitter  •  Facebook  •  Google+  •  Email